Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19 με την Επιδημιολόγο Αθηνά Λινού … από την Π.Σ.Ε.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19 με κεντρική ομιλήτρια την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Prolepsis και Καθηγήτρια Επιδημιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνά Λινού.

Χαιρετισμό στη διαδικτυακή συζήτηση θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ενώ θα τοποθετηθούν οι Ανδρέας ΤοουλιάςΕντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19 και Αλεξάνδρα Πλατιά, Αν. Γεν. Προϊσταμένη Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

«Ρωτάω – Μαθαίνω! Ενημερώνομαι σωστά για τον εμβολιασμό». Με αυτό το σκεπτικό, η Περιφέρεια παροτρύνει κάθε πολίτη να συμμετάσχει στην ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6μμ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου 2021.

Η διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας “ZOOM” και θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube: 

https://www.youtube.com/channel/UCqSGC2i5MnhmCCw5bQo-MYA

και το προφίλ της Περιφέρειας στο Facebook:

https://www.facebook.com/perifereia.stereas.elladas

Μετά τις αρχικές και σύντομες εισηγήσεις, θα δοθεί χρόνος σε όσους παρακολουθούν την ανοιχτή συζήτηση, προκειμένου να υποβάλλουν σχετικές ερωτήσεις.

«Καλούμε κάθε πολίτη που διστάζει, που έχει απορίες και αμφιβολίες για τον εμβολιασμό να πάρει μέρος στην ανοιχτή συζήτηση και -κυρίως- να υποβάλλει ερωτήσεις. Να ζητήσει πλήρη και σωστή ενημέρωση, ώστε να πάρει και τη σωστή απόφαση!

»Ο εμβολιασμός είναι η μοναδική λύση, η επιστημονική λύση κατά της πανδημίας.  Δεν πρέπει να έχουμε κανένα μα κανένα ενδοιασμό όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

»Εμείς, παρέχουμε σε όλους τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εμβολιαστούν, για να θωρακίσουν την υγεία τους και -κατά συνέπεια- τη δημόσια υγεία», τόνισε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19 Ανδρέας Τοουλιάς.

Share...

nea

Next Post

Μηνύματα αισιοδοξίας, χαρά και παιδικά χαμόγελα στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της Θήβας

Σα Δεκ 11 , 2021
Με παιδικά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια γέμισε η πλατεία της Θήβας κατά την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης. Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων και ανέβηκαν στην πλατεία για το άναμμα του δένδρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι και […]

Σας ενδιαφέρουν