Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας πραγματοποίησε η Βουλευτής Γιώτα Πούλου

Την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας στη Λιβαδειά επισκέφθηκε σήμερα η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου όπου συναντήθηκε με τη νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

Παραβρέθηκαν τα μέλη του νέου Δ.Σ, Νικόλαος Γιαννούλης, Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Δήμου, Γενικός Γραμματέας, καθώς και τα μέλη Ιωάννης Τσίμπρης και Χρυσοβαλάντης Λιάνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο της βουλευτού, συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα για το νέο κτήριο στέγασης, την ενίσχυση με προσωπικό όλων των Αστυνομικών Τμημάτων και κυρίως του Α. Τ. Αράχωβας, που λόγω της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού επιβαρύνεται ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο, τη δημιουργία Τμήματος Μεταγωγών στη Θήβα, τις αποσπάσεις αστυνομικών σε άλλους Νομούς, καθώς και τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση της περιοδικής εκπαίδευσής τους.

Επίσης, συζητήσαν για τα θέματα της ενδοοικογενειακής βίας και των ψυχικών παθήσεων που παρουσιάζουν μεγάλη έξαρση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά προτεραιότητα, με αναβάθμιση των υπηρεσιών από τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

Στη συνέχεια η κ. Πούλου συναντήθηκε και με τον Διευθυντή της υπηρεσίας Νικόλαο Τρικαλίτη προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Share...

nea

Next Post

Β. Αποστόλου: Η νοτιοκεντρική Εύβοια θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις κατά των ανεμογεννητριών

Τρ Δεκ 7 , 2021
Η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ν. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα: «Απόσυρση της βεβαίωσης παραγωγού για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου 5 σταθμών στη Δημοτική Ενότητα Στυρέων Δήμου Καρύστου», συζητήθηκε χθες Δευτέρα 6/12/2021 στην Ολομέλεια της Βουλής. Πρωτολογία Β.Αποστόλου: «Κύριε […]

Σας ενδιαφέρουν