Τι σημαίνουν για σένα οι Πανελλήνιες; Πες το στην “Πρόταση Ζωής”

Με μία πρωτότυπη πρωτοβουλία η “Πρόταση Ζωής Βοιωτίας” καλεί τους υποψήφιους των πανελλήνιων εξετάσεων να καταγράψουν τα αισθήματα τους.

Η πρόσκληση τους:

Τι να σκέφτεστε και πώς να αισθάνεστε άραγε καθώς πλησιάζουν οι εξετάσεις? Οι γονείς σας συχνά μας ρωτούν για το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν κατά την περίοδο των Πανελληνίων. Για τους λόγους αυτούς, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δράση μας “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”. Αποτυπώστε ανώνυμα, είτε σε γράμμα, είτε σε μορφή κόμικ, είτε σε ζωγραφιά, τις σκέψεις, τις αγωνίες, τις δυσκολίες, τα συναισθήματά που μπορεί να βιώνετε αυτήν την περίοδο καθώς και τους τρόπους που θα μπορούσαν οι γονείς σας να σας βοηθήσουν αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς σας δε σας βοηθούν!

Εμείς θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε το υλικό που θα μας στείλετε και θα δημιουργήσουμε ένα σποτάκι που θα περιλαμβάνει τις “φωνές” σας. Θα δημοσιεύσουμε το σποτάκι στο κοινό και στους γονείς σας και θα το χρησιμοποιούμε στο μέλλον κάθε φορά που κάποιος γονιός μας ζητά συμβουλές για το πώς να βοηθήσει το παιδί του που δίνει πανελλήνιες.

Από τη Δευτέρα 11/05/20 έως την Παρασκευή 22/05/20, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, θα μπορείτε να βάζετε τα γράμματα, τις ζωγραφιές ή τα κομικ σας στο γραμματοκιβώτιο της ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφίωνος και Ζεγγίνη 3, Θήβα.
Σας περιμένουμε!!!

Share...

nea

Next Post

Ερώτηση του Γ. Μαρίνου στη Βουλή: Να ανακληθούν οι απολύσεις και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στην «ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΕ»

Κυ Μάι 10 , 2020
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έκαναν οι βουλευτές του ΚΚΕ κκ Γ. Μαρίνος και Χ. Κατσώτης με θέμα: Να ανακληθούν όλες οι απολύσεις και να διασφαλιστούν στο ακέραιο όλες οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ […]