Από αύριο τα επιδόματα και Δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ

Ξεκινάει αύριο, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων, στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ. Η διαδικασία θα συνεχιστεί, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2022.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων θα γίνουν αυτόματα, με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης των δικαιούχων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2)του ΟΑΕΔ.

Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός τριών εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

Για όσους επιδοτούμενους ανέργους έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα των προπληρωμών επιδομάτων, η προπληρωμή θα καταβληθεί, μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/delose-parousias-epidoma-anergias gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων.

Share...

nea

Next Post

Να καταβληθούν, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, οι ενισχύσεις ενοικίων στους δικαιούχους ιδιοκτήτες επαγγελματικής στέγης!

Δε Δεκ 6 , 2021
Με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών, η βουλευτής Γιώτα Πούλου και την οποία συνυπογράφουν 40 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έφεραν στη Βουλή το ζήτημα των απαράδεκτων καθυστερήσεων και δυσλειτουργιών που παρατηρούνται σε όλη τη χώρα στην καταβολή των ενισχύσεων ενοικίων σε ιδιοκτήτες επαγγελματικών ακινήτων!  Η κα Πούλου τόνισε ότι ειδικάγια […]

Σας ενδιαφέρουν