Στο νοσοκομείο με κορονοϊό η αντιπεριφερειάρχης Φ. Παπαθωμά

Στο νοσοκομείο Λιβαδειάς με κορονοϊό νοσηλεύεται η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, όπως γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση της, συνοδευόμενη με τη σχετική φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κ. Παπαθωμά αναφέρει:

«Είμαι υποχρεωμένη αλλά αισθάνομαι και την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι ανιχνεύθηκα θετική στον κορονοϊό.

Η πανδημία είναι εδώ και δεν διαχωρίζει τους εμβολιασμένους από τους ανεμβολίαστους.

Έχοντας λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, το μοναδικό όπλο της επιστήμης απέναντι στην πανδημία, ελπίζω σε μία ήπια συμπτωματολογία χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές.

Από την πρώτη στιγμή έχω ενημερώσει τις στενές επαφές μου και ακολουθώ πιστά τη διαδικασία που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι οδηγίες των γιατρών του νοσοκομείου Λιβαδειάς όπου και απευθύνθηκα.Υποβλήθηκα και στο δεύτερο τεστ (μοριακό) όπου επίσης βρέθηκα θετική.

Νοσηλεύομαι στην κλινική Covid1 του νοσοκομείου της Λιβαδειάς με ήπια συμπτώματα ωστόσο υπόσχομαι και υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες να συνεχίσω να εργάζομαι για την Βοιωτία και για τους πολίτες της

Share...

nea

Next Post

Γ. Περγαντάς: Φοιτητικό επίδομα 250€ και για σπουδαστές των δημόσιων ΙΕΚ

Τρ Νοέ 16 , 2021
Παράταση δίνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στη δράση «σπουδά…ΖΩ!». Δράση, την οποία υλοποιεί η Περιφέρεια μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» και με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας. Αντικείμενο της δράσης είναι η εφάπαξ παροχή διατακτικών σίτισης αξίας 250€ σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές […]

Σας ενδιαφέρουν