Προμήθεια rapid test από το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων για τις ανάγκες των σχολείων

Σε προμήθεια χιλίων διακοσίων (1200) rapid test  προέβη ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων τα οποία, σε συνεργασία με το ΚέντροΥγείας Αλιάρτου προς το οποίο διατίθενται, θα χρησιμοποιηθούν, πρωτίστως, για της ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου, αλλά και για άλλες δράσεις.

Οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων, κατόπιν συνεννόησης με το Κέντρο ΥγείαςΑλιάρτου, μπορούν να προγραμματίζουν την διεξαγωγή των ελέγχων μαθητών και εκπαιδευτικών όταν προκύπτουν οι ανάγκες τους(π.χ επίσκεψη σε χώρους που απαιτείται η επίδειξη του πιστοποιητικού διεξαγωγής του test,κτλ).

Σε κάθε περίπτωση και λόγω της έξαρσης της μεταδοτικότητας του ιού, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, παρακαλούμε για τηναυξημένη προσοχή όλων στην τήρηση των μέτρων.  

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!

Share...

nea

Next Post

Πραγματοποίηση φιλικού αγώνα παλαίμαχων Λεβαδειακού στη μνήμη του Μιχάλη Σκλαπάνη

Τρ Νοέ 9 , 2021
Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ΄΄Λάμπρος Κατσώνης΄΄ φιλικός αγώνας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού ΠΑΕ, εις μνήμην του αείμνηστου Προέδρου της ομάδας, Μιχάλη Σκλαπάνη. Η πρωτοβουλία για την διεξαγωγή του αγώνα ανήκει στο Δ.Σ. των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, οι οποίοι προσπάθησαν να καλέσουν όλους […]

Σας ενδιαφέρουν