Εγκρίσεις μελετών του Δ. Αλιάρτου-Θεσπιέων στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Αλιάρτου-Θεσπιέων» στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” προϋπολογισμού 3.205.493,27 ευρώ,τον περασμένο Ιούλιο, σήμερα ο Αν.Υπουργός κος Πέτσας Στυλιανός ενέκρινε τη δεύτερη,από τις εννέα (9) υποβληθείσες προτάσεις  του Δήμου Αλιάρτου –Θεσπιέων, που αφορά στην εκπόνηση μελετών για:

  • ΕΡΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ 
  • ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ «ΠΕΤΡΑ» ΚΑΙ «ΜΑΖΙ» και
  • ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΕΛ (Βιολογικού καθαρισμού) ΑΛΙΑΡΤΟΥ.

Το προτεινόμενο έργο, προϋπολογισμού 541.230,04 Ευρώ,αφορά την εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών για τα παραπάνω αντικείμενα, προκειμένου να υποβληθούν για τη χρηματοδότηση των αντίστοιχων έργων.

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Γεώργιος Ντασιώτης, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για τη δεύτερη ένταξη πρότασής μας,  στο πρόγραμμα «ΑΝΤΏΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς με την υποβολή των μελετών που θα εκπονηθούν και τη διεκδίκηση των αντίστοιχων έργων, πάνω από το 90% της επικράτειας του Δήμου μας θα διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα αποχέτευσης ακαθάρτων. Ήδη στην πόλη της Αλιάρτου, είμαστε στη φάση ανάδειξης  αναδόχου για τις συνδέσεις των κατοικιών, στις Θεσπιές, το Μαυρομμάτι και το Λεοντάρι, περιμένουμε άμεσα τη χρηματοδότηση των αντίστοιχων συνδέσεων, ο βιολογικός καθαρισμός των Θεσπιών κατασκευάζεται ταχύτατα, ενώ μια από της επόμενες εντάξεις θα είναι τα κεντρικά δίκτυα στην Άσκρη και το Νεοχώρι. Η σημερινή ένταξη χρηματοδότησης των μελετών, επιταχύνει την λύση σοβαρών θεμάτων, όπως ο Βιολογικός καθαρισμός Αλιάρτου που θα αναβαθμιστεί, αλλά και την επέκταση και  δημιουργία δικτύων στην κοινότητα Αλιάρτου. 

Εν αναμονή και των υπόλοιπων εντάξεων στο πρόγραμμα «ΑΝΤΏΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»,που περιμένουμε, οφείλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και την Επιτροπή Αξιολόγησης του προγράμματος,οι οποίοι κατανόησαν έγκαιρα τη σοβαρότητα και την αναγκαιότητα της πρότασής μας και ενέταξαν το έργο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα στελέχη του Δήμου μας για την αποδοτική συνεργασία στο σχεδιασμό του έργου καθώς επίσης τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν σκληρά».

Share...

nea

Next Post

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ

Δε Οκτ 4 , 2021
Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων: κρέατα (χοιρινό, μοσχάρι), ξηρά τροφή, τυριά (σκληρό τυρί, φέτα), φρούτα, καθαριστικά και βρεφικές τροφές, σε δικαιούχους του Επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 08:30 π.μ. – 13:30 μ.μ. Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων (Δωδεκανήσου […]

Σας ενδιαφέρουν