Απολύμανση Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Σε εφαρμογή των μέτρων πρόληψης για λόγους δημόσιας υγείας και στην επικείμενη σταδιακή επανέναρξη λειτουργίας  των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων σύμφωνα με τους υγειονομικούς όρους και τους κανόνες όπως εκάστοτε ορίζονται από τις Αποφάσεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού , ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων, προέβη στην απολύμανση της εισόδου και κοινοχρήστων χώρων του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας.

Υπενθυμίζουμε ότι έως την έκδοση νεότερων Υπουργικών αποφάσεων, όλες οι Δημοτικές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές προς χρήση, σύμφωνα με την έως τώρα κρατική εντολή που έχει εκδοθεί.

Share...

nea

Next Post

Ηλεκτρονικές συναλλαγές ασφαλισμένων μέσω e-Ε.Φ.Κ.Α

Πα Μάι 8 , 2020
Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση των υπουργών Εργασίας και Επικρατείας για τις «Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Ασφαλισμένων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης e-Ε.Φ.Κ.Α.» Άρθρο 1Χορήγηση βεβαίωσης υποβολής Απογραφικής Δήλωσης μέσω διαδικτύου1. Η βεβαίωση υποβολής Απογραφικής Δήλωσης του e-Ε.Φ.Κ.Α. σε μελλοντικούς ασφαλισμένους μη-μισθωτούς που απαιτείται για τη Δήλωση Έναρξης ή Επανέναρξης Επιχειρηματικής […]