Στο δρόμο 280 εργαζόμενοι της ΤΕΡΝΑ στο Μαντούδι της Εύβοιας

Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ανακοίνωσε ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι ότι τίθεται σε εφαρμογή πρόγραμμα “εθελούσιας εξόδου” των εργαζομένων της στο Μαντούδι της Εύβοιας.

Στην έκτακτη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη σήμερα Πέμπτη 7.5.2020, συμμετείχε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Με διαδικασίες εν κρυπτώ και αιφνιδιαστικές ανακοινώσεις η ΤΕΡΝΑ πετάει στο δρόμο 280 οικογένειες της ευρύτερης περιοχής Μαντουδίου με τη λαιμητόμο της “εθελούσια εξόδου”. Σε μια περιοχή η οποία μαστίζεται από την ανεργία κι έχει δώσει αγώνες για την αντιμετώπισή της η λέξη εθελούσια αποτελεί τουλάχιστον κυνισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους, είναι μαζί τους σε αυτή τη μάχη και καλεί τη Κυβέρνηση να μην τους εμπαίξει για μια ακόμη φορά και να προστατεύσει το δικαίωμά τους στην εργασία.»

Share...

nea

Next Post

Στήριξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα

Πε Μάι 7 , 2020
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάςστηρίζει τις κινητοποιήσεις και τις πρωτοβουλίες των σωματείων στη σχολική καθαριότητα, το αίτημα τους για μόνιμη και σταθερή εργασία. Η έμπρακτη στήριξη από τους συλλόγους εκπαιδευτικών-δασκάλων, τους συλλόγους γονέων, τα σωματεία εργαζομένων αρκετών Δήμων και η φυσική τους παρουσία στην αυριανή κινητοποίηση στο Υπουργείο Εσωτερικών αποτελεί βήμα […]

Σας ενδιαφέρουν