Μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου μας για την επιτυχία τους στις φετινές εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

“Δώσατε έναν αγώνα δύσκολο για την εισαγωγή σας στα πανεπιστήμια και ιδιαίτερα απαιτητικό λόγω των δυσμενών περιστάσεων που προκάλεσε η αναστολή λειτουργίας των σχολείων και τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας. Εύχομαι το νέο κεφάλαιο της ζωής σας να σας δώσει τα εφόδια και τις εμπειρίες, που απαιτούνται, ώστε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της ενήλικης ζωής αλλά και της αγοράς εργασίας.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες, που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απογοητευθούν, εύχομαι ολόψυχα να έχετε πρώτα απ’ όλα την Υγεία σας και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να διεκδικήσετε το μέλλον σας.

Θερμές ευχές αξίζουν, όμως, και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, διότι στήριξαν τον αγώνα σας και σας έδωσαν τα φτερά για να πετάξετε.

Παιδιά μου, η ζωή σας ανήκει. Φροντίστε να τη ζήσετε όμορφα και δημιουργικά!

Καλή πρόοδο και δημιουργική πορεία στο μέλλον σε όλες και όλους σας!

Καλή δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον δικό σας και του τόπου μας!”

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

Share...

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Αποκαλυπτήρια προτομής του έφεδρου Ανθυπασπιστή Αργύριου Σίννη στο Καπαρέλλι

Σα Αυγ 28 , 2021
Η ιστορία ενός αδικοχαμένου ήρωα πολέμου, που άρχισε πριν από 43 χρόνια και ο επίλογος γράφεται στις 29 Αυγούστου. Εκείνο το «μαύρο καλοκαίρι» του 1974, ο έφεδρος Ανθυπασπιστής, Αργύριος Σίννης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπολεμιστές της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου(ΕΛΔΥΚ), έδωσε τη ζωή του μαχόμενος εναντίον του εχθρού κατά την Τουρκική […]

Σας ενδιαφέρουν