Συγχαρητήρια του Δημάρχου Θηβαίων στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαίρω από καρδιάς όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, για την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αγαπητά μου παιδιά, η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πολύμηνης προετοιμασίας. Βγήκατε νικητές σε έναν πρώτο, δύσκολο αγώνα της ζωής. Η εισαγωγή σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου και πολύ σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σας. Έπειτα από τόσες προσπάθειες, σας αξίζει και με το παραπάνω να γευθείτε τη χαρά της επιτυχίας και να χαρείτε τα φοιτητικά σας χρόνια, που αποτελούν μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και τους γονείς και εκπαιδευτικούς, αυτούς τους αφανείς ήρωες που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αλλά και σε όσα παιδιά προσπάθησαν, αλλά δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον προσωπικό αγώνα που έδωσαν. Δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, ευκαιρίες και εναλλακτικούς δρόμους επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ζητούμενο δεν είναι η επιτυχία, αλλά η ευτυχία και την ευτυχία μπορεί κανείς να την αναζητήσει και να τη βρει σε διαφορετικούς δρόμους από εκείνους που είχε φαντασθεί.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ και να καλωσορίσω στην πόλη μας τους πρωτοετείς του Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προς όλους τους μαθητές και μελλοντικούς φοιτητές, εύχομαι τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων 

Γεώργιος Αναστασίου

Share...

nea

Next Post

Σχεδόν 57.000 υποψήφιοι εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πα Αυγ 27 , 2021
Συνολικά 56.942 είναι οι νέοι φοιτητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τους 92.090 υποψήφιους, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, ενώ 8.594 υποψήφιοι εισήχθησαν στα δημόσια ΙΕΚ μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, σε σχέση με το 2020, εισήχθησαν σε ΑΕΙ 13.780 λιγότεροι υποψήφιοι (35.148 – 21.368). […]

Σας ενδιαφέρουν