Νέα ανακοίνωση για τα προβλήματα υδροδότησης των υψηλών τμημάτωντου οικισμού της Αλυκής του Δήμου Θηβαίων

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησηςτων υψηλών τμημάτωντου οικισμού της Αλυκής του Δήμου Θηβαίων,σε συνέχεια των αποφάσεων για ενίσχυση της διατιθέμενης ποσότητας νερού με μεταφορά από τη Θήβα που υλοποιείται από τις αρχές Ιουλίου και τηςμε αριθ. 159/2021απόφασης του ΔΣ της Επιχείρησης για μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης, η ΔΕΥΑΘενημερώνει τους κατοίκους ότι λόγω της συνεχιζόμενης αδυναμίας υδροδότησης των τμημάτων αυτών,θα προβεί σε διακοπή της υδροδότησης των χαμηλών τμημάτων του οικισμού,σήμερα Πέμπτη26-8-2021, από10:00μμ το βράδι, έως 08:00πμ το πρωί της Παρασκευής27-8-2021, προκειμένου να υδροδοτηθούντα υψηλά τμήματά του.

Οι διακοπές υδροδότησης θα επαναλαμβάνονται έως το τέλος Αυγούστου ανάλογα με τις ανάγκες, μετά από σχετική ανακοίνωση.

Τέλος τονίζεται ότι ο περιορισμός της κατανάλωσης νερού στην τελείως απαραίτητη θα συμβάλλει καθοριστικά στον περιορισμό των διακοπών.

Share...

nea

Next Post

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και ο Μαζικός Αθλητισμός με τη διακοπή των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ)!

Πα Αυγ 27 , 2021
Με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Γιώτα Πούλου και συνυπογράφουν 46 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ζήτησαν να αποσυρθεί άμεσα η απαράδεκτη εντολή του Υφυπουργού Αθλητισμού για διακοπή της χρηματοδότησης των «Προγραμμάτων Άθληση για Όλους» (ΠΑγΟ) για την περίοδο 2021-2022! Η κα Πούλου τόνισε […]

Σας ενδιαφέρουν