Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Β. Ευβοιας

Προωθήθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων στο πλαίσιο αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους της Β. Ευβοίας. Η βοήθεια αφορά σε είδη πρώτης ανάγκης. 

Η δράση έγινε σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων , ενώ αρκετοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για βοήθεια.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης δήλωσε

Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους Δημότες που συνέβαλλαν σε αυτό, καθώς και τους συλλόγους που στήριξαν την προσπάθεια, αλλά και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και  το προσωπικό του Δήμου μας που εργάστηκαν για την ολοκλήρωσή της.

Εύχομαι, και είμαι σίγουρος πως εκφράζω τη σκέψη όλων, να είναι η τελευταία φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοια τραγική κατάσταση.

Share...

nea

Next Post

Β. Αποστόλου: Στις πυρκαγιές του Αυγούστου κατέρρευσε το επιτελικό κράτος της Ν.Δ.

Πε Αυγ 26 , 2021
Τοποθέτηση του Βαγγέλη Αποστόλου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ευβοίας και πρώην Υπουργού, ως εισηγητή, στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής & Εμπορίου, Οικονομικών Υποθέσεων και Προστασίας Περιβάλλοντος με θέμα συζήτησης το σ/ν του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Κύρωση: α) της από 5.8.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “ Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών” (Α΄138) και β) […]

Σας ενδιαφέρουν