Επιστρέφουν στα σχολεία οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου: Πρώτο μάθημα, τα μέτρα προστασίας

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το άνοιγμα των σχολείων όπου θα υποδεχθούν τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, την προσεχή Δευτέρα.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα Ελένη Μπενιάτα, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους διευθυντές όλων των σχολείων, των πέντε νομών της Στερεάς Ελλάδας. δήλωσε «Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα έτσι ώστε να ξεκινήσουν και πάλι όλα τα σχολεία χωρίς προβλήματα και με βάση τα όσα έχουν σχεδιαστεί»

και συνέχισε «οι διευθυντές των σχολείων, ο σύλλογος των καθηγητών και οι σχολικές επιτροπές θα λύνουν τα επιμέρους προβλήματα όπου και όταν αυτά υπάρξουν». Ωστόσο, εκτιμούν πως οι μαθητές της Γ’ Λυκείου δεν θα πάνε στα μαθήματα αξιοποιώντας τις απουσίες τους για την προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές και με τον τρόπο αυτό θα κερδίσουν περισσότερο χρόνο.

Share...

nea

Next Post

Ξεκίνησε το έργο: «ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ / ΔΗΛΕΣΙΟΥ»

Τε Μάι 6 , 2020
Ξεκίνησε να κατασκευάζεται ο νέος αγωγός ύδρευσης Σχηματαρίου – Δηλεσίου, ένα έργο πνοής για το Δήλεσι, έργο μελέτης προϋπολογισμού 1.350.000 ευρώ. Το έργο υλοποιείται και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι». Σύμφωνα με την μελέτη, κατασκευάζεται νέο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Αγίου Γεωργίου στο Δήλεσι με ορίζοντα σχεδιασμού […]

Σας ενδιαφέρουν