Παράδοση τροφίμων και ειδών ρουχισμού στους πυρόπληκτους του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας

Την έμπρακτη υποστήριξή τους προς τους πυρόπληκτους του Δήμου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας έδειξαν οι δημότες του Δήμου Λεβαδέων με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ρουχισμού.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας τους ευχαριστεί για τη συγκινητική τους ανταπόκριση που για ακόμη μια φορά έδειξαν τη βαθιά αίσθηση αλληλεγγύης που τους χαρακτηρίζει.  Επίσης, ευχαριστεί τους προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Λεβαδέων, οι οποίοι πρωτοστάτησαν και συντόνισαν τη συγκέντρωση των ειδών. 

Η παράδοση των τροφίμων και των ειδών ρουχισμού πραγματοποιήθηκε   από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λεβαδέων κ. Ιωάννα Νταντούμη. 

Share...

nea

Next Post

Ελάχιστο ποσοστό ειδικών κατηγοριών ανεμβολίαστων συμμετεχόντων θα επιτρέπεται σε αγώνες μαζικού αθλητισμού

Πε Αυγ 19 , 2021
Μετά από αίτημα του Υφυπουργείου Αθλητισμού η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (19/8/2021), σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού (με περισσότερους από 300 αθλητές) από 1/9/2021 να συμμετέχουν μόνο εμβολιασμένοι κατά ποσοστό τουλάχιστον 95% και έως ποσοστό 5% να επιτρέπονται ανεμβολίαστοι ώστε να […]

Σας ενδιαφέρουν