Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Με τη μάχη για τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής, των οικισμών και των χωριών, του περιβάλλοντος και  της πανίδας, να δίνεται με αυταπάρνηση από τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους κατοίκους των περιοχών στις οποίες μαίνονται ακόμη οι καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, η Ομάδα Γυναικών Λιβαδειάς, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), εκφράζει την αλληλεγγύη της στους πυρόπληκτους με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

  Σήμερα  συμπαραστεκόμαστε σε όσους έπληξε και πλήττει η πυρκαγιά, για να σταθούν στα πόδια τους, να νικήσουν το φόβο για το αύριο και να βρουν την αισιοδοξία και τη δύναμη για τον αγώνα της διεκδίκησης για την στήριξη και την αποζημίωση στο ακέραιο, όσων έμειναν από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς σπίτι ή χωρίς δουλειά και τον συλλογικό αγώνα για δικαιώματα χωρίς εκπτώσεις, για καλύτερη ζωή η οποία δεν συμβαδίζει με τη λογική κόστους οφέλους την οποία διαχρονικά υπηρετήσαν και υπηρετούν οι κυβερνήσεις, λογαριάζοντας πάντα ως κόστος για το κράτος, τις ανάγκες προστασίας και αποκατάστασης της λαϊκής περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος, αποτέλεσμα της οποίας είναι οι σημερινές καταστροφές από τις πυρκαγιές, όπως και οι χθεσινές και αναμφίβολα και οι αυριανές, λόγω των πλημμυρών.

ΑΜΕΣΑ συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης: νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής (π.χ. χαρτιά υγείας, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες μιας χρήσης) κλπ.

Η συλλογή ειδών θα πραγματοποιείται στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καραγιαννοπούλου 37,  από την Τρίτη 10/8 έως και Παρασκευή 13/08, 10:00 – 12:00 π.μ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6972608747   Τζάνου Σταυρούλα

                               6978376668   Παπαγεωργίου Σταυρούλα

  6972279105   Χουσιάδα Αστέρω 

Το Δ.Σ. της Ομάδας Γυναικών Λιβαδειάς 

Share...

nea

Next Post

Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας

Τρ Αυγ 10 , 2021
Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων στο πλαίσιο αλληλεγγύης και συμπαράστασης, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να καλύψει τις άμεσες ανάγκες που έχουν προκύψει από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Εύβοια. Η δράση γίνεται σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς του Δήμου μας, ενώ οι πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να […]