Δήμος Λεβαδέων: Αύξηση στα κρούσματα κορωνοϊού

Ο Δήμος Λεβαδέων με βάση την εβδομαδιαία αναφορά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με τα δεδομένα της επιδημιολογικής επιτήρησης, ανακοινώνει ότι σήμερα, 9 Αυγούστου 2021, τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 66, εκ των οποίων τα 6 νοσηλεύονται και τα 60 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας αναφέρει ότι: 

«Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. ο αριθμός των κρουσμάτων στον δήμο μας παραμένει στα ίδια επιδημιολογικά επίπεδα σε σχέση με την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Οφείλουμε να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, να εμβολιαζόμαστε και να στοχεύουμε στην διατήρηση του αριθμού των κρουσμάτων σε επίπεδα χαμηλότερα από τον πανελλαδικό μέσο όρο.»

Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγρύπνησης και της συνδρομής στον έλεγχο της τοπικής επιδημιολογικής εικόναςο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα πραγματοποιήσουνελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο της Λιβαδειάς (Καραγιαννοπούλου 1).

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι θα διεξαχθούν στις παρακάτω ώρες και ημέρες:

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 – 14:00

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 – 14:00

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 – 14:00

Share...

nea

Next Post

Η MYTILINEOS στη μάχη της πυρόσβεσης ... Διάθεση 4 ελικοπτέρων τύπου Ericson

Δε Αυγ 9 , 2021
Οι πρωτοφανείς πυρκαγιές, οι οποίες μαίνονται από τις αρχές του Αυγούστου και προκαλούν τεράστιες καταστροφές στο πέρασμά τους, απαιτούν, μεταξύ άλλων, και την άμεση αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πυροσβεστικών μέσων και συναφούς εξοπλισμού, προκειμένου να ανακοπεί η άνευ προηγουμένου εξάπλωσή τους. Από την πρώτη στιγμή που το μέγεθος της […]

Σας ενδιαφέρουν