Ο Δήμος Θηβαίων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ο Δήμος Θηβαίων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Η κοινωνική αλληλεγγύη δεν πάει διακοπές, ειδικά όταν οι συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται τόσο σκληρά εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας ιδιωτικών φορέων, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας. Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου(Πελοπίδου και Αγγελίδου) από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου και ώρες 10:00 έως 13:00.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας(γάλατα, βρεφικό γάλα κ.λπ), εμφιαλωμένα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων. Ας σταθούμε στο πλευρό τους τώρα που μας έχουν ανάγκη. 

Share...

nea

Next Post

Φ. Σπανός για Β. Εύβοια: Tα νούμερα είναι απίστευτα εφιαλτικά. Οι ζημιές, μικρές ή μεγάλες, είναι σε χιλιάδες σπίτια και εγκαταστάσεις

Κυ Αυγ 8 , 2021
Ως «απίστευτες» χαρακτηρίζονται οι καταστροφές που σημειώθηκαν στη βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις πρώτες καταγραφές που έχουν συγκεντρωθεί στους δήμους και την Περιφέρεια, ενώ η προσπάθεια της καταγραφής συνεχίζεται. «Μόνο οι οικογένειες, που καταστράφηκε ολοσχερώς το μοναδικό τους σπίτι, και δεν έχουν που να μείνουν, […]

Σας ενδιαφέρουν