Η Π.Ε. Βοιωτίας είναι έτοιμη για την υποδοχή των πυρόπληκτων της Εύβοιας

Η καταστροφική πυρκαγιά στην Π.Ε. Εύβοιας ξεριζώνει βίαια από τις εστίες τους δεκάδες συμπολίτες μας. Η Π.Ε. Βοιωτίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού για την άμεση υποδοχή των πυρόπληκτων και μέσα σε ένα 24ωρο προετοίμασε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Λιβαδειά με την τοποθέτηση 50 κλινών. 

Παράλληλα, εξασφάλισε δωμάτια για τη διανομή τους σε ξενοδοχεία της Λιβαδειάς και της Θήβας καθώς και κοιτώνες φιλοξενίας της Ενορίας της «Παναγίας η Σκριπού» στον Ορχομενό. 

  Η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά δήλωσε:

«Είμαστε όλοι σε επιφυλακή. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι μπροστά σ` αυτή την πρωτόγνωρη καταστροφή που βιώνουμε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Η Π.Ε. Βοιωτίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια στην προσωρινή φιλοξενία των συμπολιτών μας. 

Ετοιμάσαμε την μεγάλη αίθουσα στην έδρα της Π.Ε. Βοιωτίας στη Λιβαδειά. Παράλληλα, εξασφαλίσαμε 20 κλίνες στη Λιβαδειά, 30 κλίνες στη Θήβα και δέκα κλίνες στον Ορχομενό για την υποδοχή τους. 

Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους σας για τα μηνύματα συμπαράστασης. Ευχαριστούμε για τις βοήθειες που ήδη φτάνουν στην κεντρική αποθήκη της Π.Ε. Εύβοιας. 

Αυτή την ώρα στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον … και τίποτα άλλο».

Share...

nea

Next Post

Ο Δήμος Θηβαίων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Κυ Αυγ 8 , 2021
Ο Δήμος Θηβαίων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας Η κοινωνική αλληλεγγύη δεν πάει διακοπές, ειδικά όταν οι συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται τόσο σκληρά εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας ιδιωτικών φορέων, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους […]

Σας ενδιαφέρουν