Διανομή υγειονομικού υλικού σε σχολεία Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων διένειμε  σε όλα τα σχολεία Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων υγειονομικό υλικό (μάσκες) μετά από συνεννόηση με το Δ/ντη Β’θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Αλέξανδρο Καρκάνα, τον οποίο ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί για τη συνεργασία, καθώς και αντισηπτικό υγρό που διατέθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.  Το υγειονομικό υλικό θα διατίθεται στους μαθητές/μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, ώστε η επιστροφή τους στις σχολικές αίθουσες και η έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας να πραγματοποιηθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Η επιστροφή στην κανονικότητα θα πρέπει να γίνει με μικρά βήματα και με πλήρη εφαρμογή των προληπτικών μέτρων, όπως αυτά καθορίζονται από την επιστημονική κοινότητα, ώστε αυτή η επιστροφή να είναι μόνιμη.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί από καρδιάς, όλους όσοι εργάστηκαν και συνέβαλλαν ώστε να προστατευτεί η σχολική κοινότητα από τον κορωνοϊό και εύχεται στους μαθητές/μαθήτριες και τους  εκπαιδευτικούς δημιουργική και κυρίως ασφαλή επανέναρξη των μαθημάτων. 

Share...

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Διανομή αντισηπτικών σε γυμνάσια και λύκεια

Τε Μάι 6 , 2020
Συσκευασίες αντισηπτικών ξεκίνησε να διαμοιράζει ο Δήμος Θηβαίων στις εκπαιδευτικές δομές της περιοχής ευθύνης του (γυμνάσια, λύκεια, ΣΔΕ, ΙΕΚ), σύμφωνα με την υπ’ αρ. 50433/Β4/2-5-2020 απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και τις σχετικές οδηγίες αυτής.  Η διανομή πραγματοποιείται μέσω του Γραφείου Παιδείας του Δήμου και οι ποσότητες που παραλαμβάνει […]

Σας ενδιαφέρουν