Μια τεράστια νίκη για τη Στερεά Ελλάδα

Το ΕΣΠΑ 2021-2027 οριστικοποιήθηκε επισήμως με την Περιφέρειά μας να εξασφαλίζει πρόγραμμα «ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2021-2027» ύψους 426.000.000 ευρώ*!

Ένα ποσό υπερδιπλάσιο του προηγουμένου (ΠΕΠ 2014-2020) που θα μας επιτρέψει να κάνουμε πράξη πάρα πολλά πράγματα που στερηθήκαμε στο παρελθόν!Από το 2014 με τον Κώστας Μπακογιάννης δώσαμε μια πολυετή και κατά κυριολεξία πανστερεοελλαδίτικη μάχη, σε όλα τα επίπεδα, για να αποκαταστήσουμε την αδικία της Περιφέρειάς μας όσον αφορά τους πόρους του ΕΣΠΑ.

Μια μάχη της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνεργασία της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, όλων των βουλευτών, των Επιμελητηρίων και όλων των φορέων, με ισχυρό σύμμαχο στα τελευταία στάδια τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis, Yannis Tsakiris και Dimitris Skalkos, που σήμερα έφερε θετικά και σημαντικά αποτελέσματα για τον τόπο μας!

Προχωρούμε στο σχεδιασμό του προγράμματος με ισχυρό αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσημο, διαμορφωμένο συμμετοχικά και άρτιο τεχνικά, ώστε να αποτελέσει το όχημα για όλα αυτά που δικαιούνται και προσδοκούν οι Στερεοελλαδίτες!

*Θα θυμάστε τον Ιανουάριο να μιλάμε για 403 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα από κάποιες τροποποιήσεις στο κλείσιμο των κατανομών, εξασφαλίσαμε άλλα 23 εκατομμύρια, με το τελικό ποσό να φτάνει στα 426.

Share...

nea

Next Post

Το Κέντρο Υγείας Οινοφύτων επισκέφθηκε ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Σα Ιούλ 31 , 2021
Την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης επισκέφθηκε στο Κέντρο Covid-19 Οινοφύτων. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να ενημερωθεί για τη λειτουργία, τις ανάγκες και τα προβλήματά του, αλλά κυρίως για να δει τον χώρο για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά […]

Σας ενδιαφέρουν