Πραγματοποιήθηκε ο 1ος Περίπατος Ελευθερίας

Πραγματοποιήθηκε ο 1ος Περίπατος Ελευθερίας με αφετηρία και τερματισμό τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Σκοπός του περιπάτου ήταν οι πολίτες να περιδιαβούν από τα ιστορικά σημεία της πόλης μας, τιμώντας με  αυτόν τον τρόπο τους ήρωες απελευθερωτές Αθανάσιο Διάκο, Βασίλη Μπούσγο και Οδυσσέα Ανδρούτσο.

Ο 1ος Περίπατος Ελευθερίας συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Λεβαδέων και πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, με την επιθυμία να καθιερωθεί και να εδραιωθεί ως θεσμός, κατά την Επέτειο Μνήμης της Απελευθέρωσης της Λιβαδειάς, την 1η Απριλίου.

Κατά την ολοκλήρωση του ιστορικού περιπάτου απονεμήθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, στις 21:30 θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας η παράσταση ΄΄Υλικό Καποδίστριας΄΄  από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης.

Share...

nea

Next Post

Τζένη Καρέζη, η ταλαντούχα, καθηλωτική ηθοποιός με τα πράσινα μάτια

Τρ Ιούλ 27 , 2021
Η Τζένη Καρέζη με βαπτιστικό όνομα Ευγενία Καρπούζη, γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 1934. Οι γονείς της ήταν εκπαιδευτικοί και λόγω των συχνών μεταθέσεων η Τζένη μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Άριστη μαθήτρια και με έμφυτο ταλέντο, σε κάθε ευκαιρία ασχολούταν με τα καλλιτεχνικά δρώμενα του σχολείου στο οποίο φοιτούσε. Ο πατέρας της, […]