«Να αποδοθούν οριστικά στους πολίτες της Λιβαδειάς τα ακίνητα της Κρύας»

Ο βουλευτής Βοιωτίας και τομεάρχης εργασίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης, με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τους Υπουργούς Επικρατείας, Οικονομικών και Πολιτισμού & Αθλητισμού, φέρνει στην Βουλή το Ψήφισμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, συνυπογραφόμενο και από 39 Φορείς, Συλλόγους και Σωματεία του Δήμου Λιβαδειάς.

Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής προωθεί στους αρμόδιους Υπουργούς το αίτημα  για την οριστική δωρεάν παραχώρησή των ακινήτων της Κρύας στον Δήμο Λεβαδέων.

Συγκεκριμένα, με το ψήφισμα επισημαίνεται ότι τα ακίνητα της Κρύας είναι η καρδιά και η ταυτότητα της πόλης της Λιβαδειάς και σημαντικότατο μέρος της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Κατά συνέπεια, οι συνυπογράφοντες Φορείς, Σύλλογοι και Σωματεία απαιτούν την οριστική δωρεάν παραχώρηση των Ακινήτων της Κρύας από την ΕΤΑΔ ΑΕ στον Δήμο Λεβαδέων για πολιτιστική χρήση και χωρίς μίσθωμα απ’ όλους τους φορείς της πόλης (πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς). 

Ο Γιώργος Μουλκιώτης συμμερίζεται ανεπιφύλακτα και συντάσσεται απόλυτα με το σοβαρό και δίκαιο αίτημα των συνυπογραφόντων Φορέων, Συλλόγων και Σωματείων και ζητά την άμεση λήψη μέτρων ώστε να δοθεί οριστική λύση και να παραχωρηθούν δωρεάν τα ακίνητα της Κρύας στον λαό της Λιβαδειάς.

Share...

nea

Next Post

Επιτυχίες του ΑΚΟΛ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνου στο Λαύριο

Δε Ιούλ 26 , 2021
Με επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Αγωνιστικού Τμήματος Τραμπολίνου του Α.Κ.Ο Λιβαδειάς από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνου που διεξήχθη το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021  στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.  Η  Κατερίνα Καλέγκα  κατετάγη στην  3η θέση με το αργυρό μετάλλιο αγωνίστηκε στην κατηγορία των γυναικών, επίσης στην ίδια κατηγορία η  Κωνσταντίνα  […]

Σας ενδιαφέρουν