Υπογραφή σύμβασης για το έργο ανέγερσης συμπληρωματικών κτηρίων διοίκησης του Δήμου Θηβαίων

Στην υπογραφή της σύμβασης για ακόμη ένα σημαντικό έργο που θα συμβάλει στον εκσυγχρονισμό του Δήμου προχώρησε ο δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου. Πρόκειται για το έργο «κατασκευής συμπληρωματικών κτηρίων διοίκησης του Δήμου Θηβαίων», την υλοποίηση του οποίου θα αναλάβει η εταιρεία «ΛΑΤΩ ΑΤΕ».

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν στο 1.097.400 ευρώ και συμβασιοποιήθηκε στα 647.327,69 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είχε προηγηθεί η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης υλοποίησης από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό.

Το έργο αφορά την ανέγερση δύο νέων κτηρίων, συνολικής επιφάνειας 308,40 τ.μ. και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως γραφεία για την εξυπηρέτηση των διοικητικών αναγκών του Δήμου Θηβαίων. Τα κτήρια θα ανεγερθούν στη νότια πλευρά του οικοπέδου, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο της Θήβας.

«Με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της «ΛΑΤΩ ΑΤΕ», θα υλοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής, που θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό βασικές στεγαστικές ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών», τόνισε ο δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, προέβη στην εξής δήλωση: «Πρόκειται για ένα έργο που θα καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες για το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες που αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των πολιτών».

Share...

nea

Next Post

Στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στο ΣΣ Λειανοκλαδίου ο Θ. Χειμάρας - Υπεγράφη η συμπληρωματική σύμβαση

Πα Ιούλ 23 , 2021
Το εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λειανοκλαδίου επισκέφτηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας. Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Βίνη, για την υπογραφή της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για συμπληρωματικές εργασίες στις υποδομές της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής και αντιπλημμυρικά έργα στην ευρύτερη περιοχή. […]

Σας ενδιαφέρουν