Στις 26 Σεπτεμβρίου ο «8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2021»

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2021” του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, το Δήμο Λεβαδέων  την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς, της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς και της Τροχαίας Λιβαδειάς, σχεδιάζει τον προγραμματισμό του «8ου ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2021» με τις αναγκαίες προσαρμογές που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ και της ΓΓΑ και ημερομηνία διεξαγωγής στις 26/09/2021, στην πόλη της Λιβαδειάς.

Όλες οι εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν, θα είναι αφιερωμένες στα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

 Η προκήρυξη και οι λεπτομέρειες του αγώνα θα δημοσιευθούν μέχρι 13/08/2021, εφόσον το επιτρέψουν και οι υγειονομικές συνθήκες της χώρας.

Share...

nea

Next Post

Αρνητικά όλα τα rapid tests στη Θήβα

Τε Ιούλ 21 , 2021
Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού στην πόλη της Θήβας. Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία της μαζικής δειγματοληψίας συγκεντρώθηκαν 29 δείγματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Οι δράσεις ανίχνευσης και πρόληψης του κορονοϊού θα συνεχισθούν και τις επόμενες […]