Το best avant garde στην Ιωάννα Τζίγκα

Μεγάλη επιτυχία για την καταξιωμένη L’Oréal pro artist που διατηρεί σαλόνι στο leonardosinfluence στη Λιβαδειά

Με το βραβείο best avant garde γύρισε στη Λιβαδειά η καταξιωμένη και επιτυχημένη L’Oréal pro artist  Ιωάννα Τζίγκα. Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία σε έναν διεθνή διαγωνισμό κομμωτικής τόσο για την ίδια όσο και για το leonardosinfluence όπου διατηρεί το δικό της σαλόνι.

Το βραβείο  best avant garde collection είναι μια κατηγορία που προάγει την υψηλή  τέχνη των μαλλιών 

Στις 19 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε η 5η Τελετή Απονοµής των Hair Awards by Estetica Hellasμέσω live streaming σε 9 κατηγορίες βραβεύσεις  με πάνω από 70 συμμετοχές διακεκριμένων κομμωτών από όλη την Ελλάδα. 

Το Hair Awards by Estetica Hellas  είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε το 2016 για τον κομμωτικό κλάδο και έχει μοναδικό σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων κομμωτών,

Οι νικητές (πάνω από 70 οι συμμετοχές από καταξιωμένους Έλληνες κομμωτες) αναδείχθηκαν από κορυφαία διεθνή ονόματα της κομμωτικής τέχνης: Christophe Gaillet, Bertram K, Patrick Cameron, Dimitri Vinokurov, Simon Ellis, Lesley Jennison , Angelo Seminara.

Η δουλειά της Ιωάννας Τζίγκα είναι συνώνυμο με την αριστεία !!!

Μέσα από το πηγαίο πάθος, να μεταφέρει στα μαλλιά της κάθε γυναίκας το αποτέλεσμα που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά αλλά και την προσωπικότητα της, μέσα από την διάθεσή της για εξέλιξη και καινοτομία, έχει φροντίσει να εμπλουτίσει το βιογραφικό της με ώρες εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Ελλάδα αλλά και στις μεγαλύτερες ακαδημίες του εξωτερικού

Η Ιωάννα Τζίγκα έχει την ιδιότητα της L’Oréal pro artist. Αρθρογραφεί στο hairdressing news Instructors  μετεκπαίδευσης κομμωτών. 

Διατηρεί το σαλόνι της στην Λιβαδειά στο leonardosinfluence και έχει δικό της κανάλι στο YouTube. 

Να τι λέει η ίδια η Ιωάννα Τζίγκα γι’ αυτή τη μεγάλη διάκριση:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή να λαμβάνεις μια διάκριση στον πιο premium κορυφαίο διαγωνισμό της κομμωτικής ανάμεσα στους κορυφαίους συναδέλφους του κλάδου μας .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς !!!

Το avant-garde στο οποίο διακρίθηκα είμαι μια κατηγορία που με αντιπροσωπεύει 100% διότι είναι  κυρίως ένα καλλιτεχνικό κίνημα που ταυτίζεται με κάθε τι τολμηρό, στο οποίο αποδίδεται κάθε πρωτοποριακή ή πειραματική ιδέα .

Η ANAMORPHOSIS είναι ένα έργο μου το  οποίο εμπνεύστηκα από τον κύκλο ζωής της πεταλούδας γιατί η ίδια η φύση μας διδάσκει πως μια ψυχή, ένα σώμα μεταμορφώνεται και εξελίσσεται σε αιθέρια χορεύτρια των ουρανών !

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα το να βλέπεις και να λαμβάνεις την αναγνώριση  της επιμέλειας και του πάθους των έργων σου .

Μερικές φορές το λόγια είναι λίγα , μπροστά στα συναισθήματα που νιώθεις».

Share...

nea

Next Post

Η ενίσχυση του Τμήματος ΔΙΓΕΣΕ στη Θήβα, προϋποθέτει και την λειτουργία του «Κέντρου Καινοτομίας» στην Αλίαρτο!

Πε Ιούλ 15 , 2021
Η ενίσχυση του Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού (ΔΙΓΕΣΕ) στη Θήβα, προϋποθέτει και την λειτουργία του «Κέντρου Καινοτομίας» στην Αλίαρτο!   Με Ερώτηση που κατέθεσe στη Βουλή η βουλευτής Γιώτα Πούλου και συνυπογράφουν 17 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, ζητούν από τους Υπουργούς Παιδείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού να ενεργήσουν άμεσα για την […]

Σας ενδιαφέρουν