Ενημέρωση και οδηγίες για υψηλές θερμοκρασίες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Βοιωτίας

  Ο νομός βρίσκεται πάλι σε χάρτη επικινδυνότητας 4(Πορτοκαλί). 

   Η ΠΕ Βοιωτίας και η Πολιτική Προστασία με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμα, έχει προβεί στην λήψη του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις ευπαθείς περιοχές και περιαστικά δάση του Νομού Βοιωτίας

  Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας έχει ενημερώσει όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Εθελοντικές Οργανώσεις ώστε να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

  Ακολουθούμε πιστά τις βασικές οδηγίες για την διαχείριση του καύσωνα που έχουν εκδοθεί από την Πολιτική Προστασία με Δελτίο Τύπου. 

«Στην ΠΕ Βοιωτίας είμαστε πάλι σε χάρτη επικινδυνότητας 4 (πορτοκαλί) και  βρισκόμαστε και αυτή την φορά όλοι σε ετοιμότητα. Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε επιφυλακή. Στη διάθεση των πολιτών θα υπάρχει και κλιματιζόμενη αίθουσα. Είμαστε πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες της Βοιωτίας, σε κάθε δύσκολη στιγμή για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών»,  δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά. 

Share...

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Διαθέσιμες κλιματιζόμενες αίθουσες για την προστασία από τον καύσωνα

Τε Ιούλ 14 , 2021
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουλίου, που θα κυμανθούν μεταξύ 38 και 40 βαθμών Κελσίου. Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους δημότες και ειδικότερα όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να […]

Σας ενδιαφέρουν