Στα 7 τα ενεργά κρούσματα στο Δ. Λεβαδέων

Σε 7 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στο Δήμο Λεβαδέων σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ και όλα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγρύπνησης ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν στη Λιβαδειά, το διάστημα 5 – 11 Ιουλίου, 293 τεστ γρήγορης ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test) και ήταν όλα αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιουλίου από τις 09:00 – 14:00 στο Παλιό Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας αναφέρει ότι συνεχίζεται η εξαιρετική πορεία της επιδημιολογικής εικόνας του Δήμου Λεβαδέων και μάλιστα σε μια εποχή που πανελληνίως υπάρχει έξαρση ωστόσο “δεν ξεχνάμε να τηρούμε τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, να χρησιμοποιούμε την μάσκα μας στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους όταν παρατηρείται συνωστισμός, καθώς και την απρόσκοπτη συνέχιση των εμβολιασμών”.

Share...

nea

Next Post

Δεν κινδυνεύει η Ελλάδα αλλά οι ανεμβολίαστοι Έλληνες - Ο εμβολιασμός είναι το «κατά κεφαλήν χρέος» της χώρας

Δε Ιούλ 12 , 2021
«Η χώρα δεν θα ξανακλείσει από τη στάση ορισμένων. Θα δώσει ελευθερία στους πολλούς. Και προστασία σε όλους. Γιατί δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβολίαστοι Έλληνες» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτικό μήνυμά του, καλώντας τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των […]

Σας ενδιαφέρουν