Διανομή Προϊόντων σε ευάλωτες ομάδες

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης,  στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά  ομάδες που πλήττονται. 

   Ποσότητες  ξηρών προϊόντων  (ζυμαρικά, ελαιόλαδο, μέλι , όσπρια, γάλατα   βρεφικές τροφές κλπ)  νωπών  (κρέας, τυροκομικά) και ΒΥΣ  θα παραδοθούν από τον ανάδοχο προμηθευτή στα καθορισμένα σημεία διανομής των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Δήμος Τανάγρας, Δήμος Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας, Δήμος Ορχομενού) για να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ, με τη συμβολή  των υπευθύνων  διανομής  των εταίρων , λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοιό τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους ωφελούμενους.  

 Ημερομηνίες διανομής των προϊόντων   στους ωφελούμενους είναι οι ακόλουθες :    

Δήμος  Λεβαδέων  :  13-07-2021   

Δήμος Θηβαίων : 13-07-2021  &  14-7-2021

Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας :  14-7-2021  

Δήμος Τανάγρας :   14-7-2021 

Δήμος Ορχομενού :   15-7-2021

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων :  15-7-2021 

   « Η   Π.Ε.Βοιωτίας  συνεχίζει  τη δράση της   παραμένοντας   κοντά  στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες  που πλήττονται . Υλοποιούμε με όλα τα μέσα το καθήκον μας απέναντι στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Share...

nea

Next Post

Στα 7 τα ενεργά κρούσματα στο Δ. Λεβαδέων

Δε Ιούλ 12 , 2021
Σε 7 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στο Δήμο Λεβαδέων σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ και όλα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγρύπνησης ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν στη Λιβαδειά, το διάστημα 5 – 11 Ιουλίου, 293 τεστ γρήγορης ανίχνευσης […]

Σας ενδιαφέρουν