Κοινή η προσπάθεια Δήμων και Περιφέρειας για την Κωπαίδα

Κοινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τους Δήμους Λιβαδειάς, Ορχομενού και Αλιάρτου-Θεσπιέων, σε σχέση με την διαχείριση των υδάτινων πόρων, στο πλαίσιο του πρωτόγνωρου φαινομένου λειψυδρίας από τον Ιούνιο, προφανώς στα πλαίσια της κλιματικής αλλαγής.

  Τόσο οι Δήμοι όσο και η Περιφέρεια, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα.

 Ενημερώνουμε ότι οι μέγιστες διαθέσιμες ποσότητες νερού διοχετεύονται για την άρδευση και συνιστούμε ορθή διαχείριση και από τους καλλιεργητές, για να καταφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.  

«Εκδόθηκε κοινό δελτίο τύπου.

Τα κοινά προβλήματα δημιουργούν κοινά μέτωπα.

Συνεχίζουμε να είμαστε όλοι συντονισμένοι σε κοινή προσπάθεια για την Κωπαίδα», τόνισαν σε δηλώσεις τους, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη και ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης.

Share...

nea

Next Post

«Δεν είναι η εστίαση και η ψυχαγωγία το μαύρο πρόβατο. Δείξτε σεβασμό στις θυσίες μας»

Πε Ιούλ 8 , 2021
Την έντονη αντίδρασή τους σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στην εστίαση και τη διασκέδαση εξέφρασαν οι επιχειρηματίες του χώρου, με επιστολής τους και αποδέκτη το Νίκο Χαρδαλιά. Ανάμεσα στους 30 συλλόγους και σωματεία από όλη τη χώρα που υπογράφουν τη σχετική περιλαμβάνεται και ο Σύλλογος “Νέα Εστίαση […]