Η πρώτη εφαρμογή ολοκληρωμένης εγκυκλοπαίδειας της Ελληνικής φύσης

Η εφαρμογή Natage (βρίσκεται   στο  PlayStore  με   την   αναζήτηση   του ονόματος ‘natage’) βγαίνει από το National Heritageδηλαδή, εθνική κληρονομιά.

Η εφαρμογή έχει ως στόχο την συσσώρευση πληροφοριών σε σχέση με την εθνική κληρονομιά της άγριας φύσης.

Είναι   η   πρώτη   εφαρμογή   ολοκληρωμένης εγκυκλοπαίδειας της Ελληνικής φύσης.

χει δημιουργηθεί(και ενημερώνετε) μία μεγάλη βάση δεδομένων από φωτογραφικό υλικό διαφόρων ειδών από φυτά, πουλιά, θηλαστικά, αμφίβια, ερπετά, έντομα και άλλα.

Ο στόχος της εφαρμογής είναι να ενημερώνεται συνεχώς η βάση δεδομένων από φωτογραφίες που καθορίζουν την κληρονομιά της άγριας φύσης στην Ελλάδα.

Προς το παρόν υπάρχουν πάνω από 1200+ διαφορετικά είδη θηλαστικών, φυτών, ερπετών, αμφίβιων, πεταλούδων και εντόμων σε φωτογραφίες και στις επόμενες μέρες θα προστεθούν και άλλες.  

Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν φωτογραφίες και να συμβάλουν έτσι εθελοντικά στην ενημέρωση αυτή της βάσης δεδομένων.

Μέσω της υποβολής θα κατοχυρώνεται ποια είδη ζουν και σε ποιες περιοχές, αφού υπάρχει ένας Live χάρτης.

Ο κάθε χρήστης που υποβάλει τις φωτογραφίες θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα πάνω στην φωτογραφία, χωρίς να επιτρέπονται αντιγραφές και αλλοιώσεις.

Έτσι μέσω της εφαρμογής θα δημιουργηθεί μία τεράστια ελληνική εγκυκλοπαίδεια της Ελληνικής Φύσης. 

H εφαρμογή υπάρχει σε αυτό το Link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.natage.nata1486668161832

‘Η στο  PlayStore  με   την   αναζήτηση   του ονόματος ‘natage’.

Αποστόλου Χρήστος, Ιδρυτής της εφαρμογής, Undergraduate Student – Faculty of Agriculture, Email: capostolouagr@yahoo.com , T: +30 6944042251

Share...

nea

Next Post

Ενημέρωση και οδηγίες για υψηλές θερμοκρασίες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Π.Ε. Βοιωτίας

Πε Ιούλ 8 , 2021
Η ΠΕ Βοιωτίας και η Πολιτική Προστασία με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμα, έχει προβεί στην λήψη του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις ευπαθείς περιοχές και περιαστικά δάση του Νομού Βοιωτίας  Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας έχει ενημερώσει όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Εθελοντικές Οργανώσεις […]

Σας ενδιαφέρουν