Οι όμιλοι του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ των Ανδρών

Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων Προολυμπιακών Τουρνουά σε Βικτόρια (Καναδάς), Σπλιτ (Κροατία), Κάουνας (Λιθουανία) και Βελιγράδι (Σερβία), συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομίλων στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Τόκιο.

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα διεξαγωγής του εφετινού Ολυμπιακού Τουρνουά σε σχέση με τους Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει αλλάξει. Τότε οι 12 ομάδες είχαν χωριστεί σε δύο ομίλους των έξι, ενώ, στο Τόκιο οι 12 ομάδες που θα μετάσχουν στο Ολυμπιακό Τουρνουά είναι μοιρασμένες σε τρεις ομίλους των τεσσάρων. Την πρόκριση για την προημιτελική φάση θα πάρουν οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο, καθώς και οι δύο καλύτεροι τρίτοι.

Οι όμιλοι

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Ιράν
Γαλλία
ΗΠΑ
Τσεχία (Νικήτρια του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτόρια)

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Αυστραλία
Γερμανία (Νικήτρια του Προολυμπιακού τουρνουά στο Σπλιτ)
Ιταλία (Νικήτρια του Προολυμπιακού τουρνουά στο Βελιγράδι)
Νιγηρία

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Αργεντινή
Ιαπωνία
Ισπανία
Σλοβενία (Νικήτρια του Προολυμπιακού τουρνουά στο Κάουνας)
Share...

nea

Next Post

Ξεκινά έργο αναβάθμισης του λιμένα Αρκίτσας προϋπολογισμού 2.580.000 €

Δε Ιούλ 5 , 2021
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, περιφερειακοί σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη επισκέφθηκαν νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, το λιμένα Αρκίτσας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής έργου προϋπολογισμού 2.580.000€. Βασικός στόχος του έργου, το οποίο χρηματοδότησε, δημοπράτησε και […]

Σας ενδιαφέρουν