Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν rapid tests την Τετάρτη σε Καπαρέλλι και Δομβραίνα και την Παρασκευή στη Θήβα

O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας. Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματισθεί δράσεις rapid tests σε Καπαρέλλι της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών, Δομβραίνα της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης και στην πόλη της Θήβας.

Την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τις 9:00 έως τις 11:00 π.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα του Καπαρελλίου και από τις 12:00 έως τις 2:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας.

Την Παρασκευή, 2 Ιουλίου, έχει προγραμματισθεί η διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην πόλη της Θήβας από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 μ.μ. Τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα της χορωδίας(απέναντι από το κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου, Κύπρου 3, είσοδος από το χώρο του πάρκινγκ).

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).

Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

Share...

nea

Next Post

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την κατασκήνωση της Παλιομηλιάς

Τρ Ιούν 29 , 2021
Από 12 Ιουλίου- 23 Αυγούστου θα λειτουργήσει η κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα”  και θα προσφέρει φιλοξενία σε παιδιά ηλικίας 8 έως και 14 ετών (γεννημένα από 1 Ιανουαρίου 2007 έως και 31 Δεκεμβρίου 2013). Η κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσει σε τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους, ως […]

Σας ενδιαφέρουν