Η Π.Ε. Βοιωτίας δρομολογεί την μετεγκατάσταση του ΟΠΕΚΕΠΕ Λιβαδειάς

Με την προϊσταμένη του ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς Ελλάδας κα. Χαρά Ζησίμου συναντήθηκε στη Λιβαδειά η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η υλοποίηση της απόφασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που αφορά την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΟΠΕΚΕΠΕ Λιβαδειάς σε ιδιόκτητο κτίριο της Π.Ε. Βοιωτίας στην οδό Γιανούτσου.

Η κα Παπαθωμά ευχαρίστησε την κα Ζησίμου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στον αγροτικό κόσμο της Βοιωτίας, οι οποίες με την αναβάθμιση των νέων γραφείων θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ανθρώπινο δυναμικό του Γραφείου της Λιβαδειάς και θα διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των αγροτών.  

«Σήμερα πήρα μια πρωινή χαρά ! Συναντήθηκα με την προϊσταμένη του ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς Ελλάδας και πολύτιμη συνεργάτιδα κα Χαρά Ζησίμου για να ολοκληρώσουμε μια παλαιότερη απόφαση που αφορά την μετεγκατάσταση του Γραφείου της Λιβαδειάς. Αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίας προς τον αγροτικό κόσμο, ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας μας»  δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά. 

Share...

nea

Next Post

Ανακατασκευές και ηλεκτροφωτισμός στην ανατολική παράκαμψη Λαμίας

Τε Ιούν 16 , 2021
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας και υπηρεσιακά στελέχη επέβλεψαν την, Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, τις ασφαλτικές εργασίες και την πορεία υλοποίησης του έργου:  «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΕΝΩΤΙΚΗ ΤΩΝ 1 ΚΑΙ 3, ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΛΑΜΙΑΣ». Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2.000.000 €, το οποίο χρηματοδότησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από το […]