Επίσκεψη στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων & Συστημάτων Εφοδιασμού στη Θήβα, του ΓΠΑ

Η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου, μαζί με τον πρ. Βουλευτή Ν. Θηβαίο, τον επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Δήμου Θηβαίων Ηλ. Τραμπάκουλο και τους Χ. Παπαχαραλάμπους, Π. Θάνο, μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βοιωτίας, συναντήθηκαν με τον Αντιπρύτανη κ. Ιορδάνη Χατζηπαυλίδη, τον αναπλ. πρόεδρο του Τμήματος κ. Παναγιώτη Ρεκλείτη και την προϊσταμένη της Γραμματείας κ. Βασιλική Κάστιζα, και συζήτησαν την πορεία και τις προοπτικές ανάπτυξης του Τμήματος, αλλά και τις επείγουσες ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές και διοικητικό προσωπικό και εκτέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις που θα διερευνηθούν άμεσα.

Η κα Πουλου δήλωσε

Συζητήσαμε επίσης για την ιδιαίτερη καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπέγραψαν το ΓΠΑ με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από 25 Απρίλιου 2018, για την ίδρυση του «Κέντρου Καινοτόμων και Αειφόρων Εφαρμογών Γεωπονικών Επιστημών», στην Αλίαρτο Βοιωτίας.

Τέλος αναφερθήκαμε στα Διετή Προγράμματα σπουδών των αποφοίτων των ΕΠΑΛ που ιδρύθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και που δυστυχώς έχουν «παγώσει» από την κα. Κεραμέως. 

Δεσμευτήκαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του Τμήματος σε τοπικό, περιφερειακό και κοινοβουλευτικό επίπεδο και να διεκδικήσουμε άμεσα την επίλυσή τους. 

Το Τμήμα της Θήβας καθώς και τα άλλα τμήματα του ΓΠΑ στην Περιφέρειά μας χρειάζονται συντονισμένες ενέργειες προβολής και ενίσχυσης, για να αποτελέσουν τη βάση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. 

Share...

nea

Next Post

Νέρωνας. Ο παρανοϊκός μητροκτόνος και συζυγοκτόνος αυτοκράτορας όλων των εποχών!!

Τε Ιούν 9 , 2021
Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Νέρωνας, κατά τις γραφές των ιστορικών, άφησε το στίγμα του στην ιστορία και στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατά κύριο λόγο, για τις θηριωδίες του, τις εγκληματικές του πράξεις, την κατάχρηση πλούτου και εξουσίας και την αμέριστη υπεροψία και μεγαλομανία του.  Γόνος μιας επιφανής δυναστείας της Ρώμης, της επονομαζόμενης Κλαυδιανής, […]