Θέμης Χειμάρας: “Λύση στο πρόβλημα της εισόδου των Ραχών”

Το θέμα είχε απασχολήσει έντονα τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής καθώς, οι εργασίες για την ανακατασκευή της υφιστάμενης γέφυρας 1Rστη Χ.Θ. 242+730 του Α/Δ ΠΑΘΕ στο Τμήμα Μαλλιακός-Κλειδί, δυσχέραινε την πρόσβαση στις Ράχες και στην παραλία Ραχών.

Όπως αναφέρει ο Θέμης Χειμάρας σε ανάρτηση του:

“Ευχαριστώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, που απέδειξε για πολλοστή φορά ότι αφουγκράζεται τις τοπικές κοινωνίες και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, παρεμβαίνει άμεσα όπου χρειάζεται.

Με εντολή του Υπουργού, ξεκινούν οι εργασίες ώστε να αποκατασταθεί η οδική κυκλοφορία στον Ημικόμβο Ραχών, στην έξοδο προς τις Ράχες και την παραλία Ραχών.

Η δυσκολία πρόσβασης των επισκεπτών στην περιοχή θα προκαλούσε μείωση της τουριστικής κίνησης και οικονομικό πλήγμα στις τοπικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, οι εργασίες ανακατασκευής της γέφυρας θα συνεχιστούν απρόσκοπτα.”

Share...

nea

Next Post

Σε μία εβδομάδα «κλείνουν» οι αιτήσεις ανέργων 18-29 ετών για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις γυναίκες

Πε Ιούν 3 , 2021
Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 15:00,  λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης για το νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στις γυναίκες». Ο στόχος της 12μηνης δράσης είναι η προώθηση στην αυτοαπασχόληση  2.900 νέων ανέργων  μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, με έμφαση στις […]