Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, συνδράμοντας στις προσπάθειες στήριξης των γυναικών κρατουμένων ώστε να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία επανένταξής τους στην κοινωνία, προέβη σε δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος δώρισε δύο πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών(κεντρική μονάδα, πληκτρολόγιο, οθόνη, ακουστικά και ποντίκι). Το ένα σύστημα Η/Υ προορίζεται για τις ανάγκες του 2ου Δημοτικού Σχολείων ενηλίκων Ελεώνα, που στεγάζεται εντός των φυλακών. Τον δεύτερο υπολογιστή παρέλαβε εκπρόσωπος του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Φυλακών Ελεώνα.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου και του αντιδημάρχου, Ανδρέα Χατζησταμάτη, ο Δήμος Θηβαίων τοποθέτησε δύο παγκάκια εξωτερικού χώρου, προς διευκόλυνση των συγγενών κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία.

Με αφορμή τις παραπάνω πρωτοβουλίες, ο Δήμαρχος Θηβαίων προέβη στην εξής δήλωση: «Αυτό που μας έχει διδάξει η υγειονομική κρίση είναι πως οι μικρές πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας κάνουν τη διαφορά. Ο Δήμος Θηβαίων αναγνωρίζει το δύσκολο έργο των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά και τις δυσκολίες στη διαδικασία επανένταξης των κρατουμένων. Ο Δήμος Θηβαίων στέκεται αρωγός στις προσπάθειές τους».

Share...

nea

Next Post

Η «εξαιρετικά μεγάλη ποδοσφαιρική μεταρρύθμιση» επικροτήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ της SL2 και της FL, σε τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Πε Ιούν 3 , 2021
Την «εξαιρετικά μεγάλη μεταρρύθμιση στο ποδόσφαιρο» που συντελείται με το σχέδιο νόμου, το οποίο εισάγεται τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή, τόνισε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στις 31 ομάδες των πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League, σε τηλεδιάσκεψη της Ένωσής τους με τη συμμετοχή και του προέδρου της SuperLeague 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Ο Υφυπουργός […]