Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα σε Δομβραίνα και την Τετάρτη σε Θήβα και Ξηρονομή


O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Για τη Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021, έχουν προγραμματισθεί δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) στη Δομβραίνα της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης. Τα rapid tests θα διεξαχθούν στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας και από ώρα 1:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. 

Για την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, έχει προγραμματισθεί η διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού και σε άλλα σημεία του Δήμου Θηβαίων και συγκεκριμένα στην πόλη της Θήβας και στην Ξηρονομή της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης.

Στη Θήβα, τα rapid tests θα διενεργηθούν από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας(απέναντι από το κεντρικό κτήριο του Δημαρχείου, Κύπρου 3).

Στην Ξηρονομή, οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης θα πραγματοποιούνται στο Κοινοτικό Κατάστημα και από ώρα 9:00 π.μ. έως τις 11.30 π.μ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).

Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

Share...

nea

Next Post

Ανοίγει Κατάστημα Cosmos Sport στην Λιβαδειά Αφιερωμένο στον “All Day Athlete”!

Δε Μάι 17 , 2021
Η Cosmos Sport, εστιασμένη πάντοτε στο σύγχρονο άνθρωπο, που συνδυάζει την αθλητική δραστηριότητα με το sports lifestyle εγκαινιάζει το 28ο κατάστημα στην πόλη της Λιβαδειάς. Τo νέο Cosmos Sport (πεζ. Μπουφίδου 15), παροτρύνει τον επισκέπτη στο τρίπτυχο MOVE, TRAIN & EXPRESS YOURSELF, προσφέροντας 60+ επώνυμα brandsμαζί με εξατομικευμένες διαδραστικές & ψηφιακές υπηρεσίες εμπνευσμένες από τον αθλητισμό, […]

Σας ενδιαφέρουν