ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Τιμώντας την Μητέρα, το πρόσωπο που μας προσέφερε την ζωή, την αγάπη και την παντοτινή αφοσίωση, τιμούμε συνολικά την ανθρώπινη παρουσία. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κόσμου.

Η συνειδητοποίηση και αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς της, είναι η ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης προς αυτήν. Εντούτοις, ουσιαστικότερη έκφραση ανταπόδοσης, συνιστά η ίδια η προσωπική μας πορεία μέσα στην κοινωνία: με αξίες και υπευθυνότητα.

Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και υγειονομική συγκυρία  η αποστολή κάθε Μητέρας δοκιμάζεται. Ο διαρκής, καθημερινός αγώνας της για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στον ατομικό, στον οικογενειακό, και στον εργασιακό της χώρο, απαιτεί από εκείνη ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ακόμη περισσότερες φροντίδες.

Στην ΠΕ Βοιωτίας στηρίζουμε εμπράκτως με την πολιτική μας, τις δομές και τις δράσεις μας την Μητέρα, προβαίνοντας το 2020 σε υιοθεσίες για να δώσουμε τη χαρά της μητρότητας σε 12 γυναίκες και την ευτυχία σε 12 παιδιά.

Η μητέρα ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστή για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα. Και η σημερινή μέρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να την τιμήσουμε και να της δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε.

Share...

nea

Next Post

Παράταση των αιτήσεων έως τις 13 Μαΐου για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΟΑΕΔ

Δε Μάι 10 , 2021
Παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη, 13 Μαΐου και ώρα 15:00, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και των παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα έτους 2021 του ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2021 έως τις […]