Συστηματικά συνεχίζονται οι προληπτικές απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας αλλά και σε δημοτικούς ή κοινόχρηστους χώρους

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες του, ο Δήμος Τανάγρας από την αρχή της πανδημίας πραγματοποιεί συστηματικά εκτεταμένες προληπτικές απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες, σε δημοτικά και δημόσια κτίρια, εκκλησίες, τον στόλο των οχημάτων του και στους κοινόχρηστους χώρους.

Τις απολυμάνσεις πραγματοποιεί πιστοποιημένη εταιρεία με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, τον απαραίτητο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Έτσι, την Πέμπτη 6/5/2021, σχολαστικές απολυμάνσεις έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας του Δήμου, ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας τους, από τη Δευτέρα 10.05.2021. Οι απολυμάνσεις θα ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί και στον καλό καθαρισμό των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων των σχολικών μονάδων για τη μεγαλύτερη εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των γονιών, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Την επιμέλεια και τον προγραμματισμό των διεξοδικών απολυμάνσεων είχε κι έχει πάντα ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους κάθε Δημοτικής Ενότητας, τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων και των υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι “Η διασφάλιση της υγείας των δημοτών και των παιδιών μας αποτελεί πρώτιστο μέλημα μας. Συνεχίζουμε συστηματικά τις προληπτικές απολυμάνσεις, προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες διασποράς του κορωνοϊού.  Διαβεβαιώνω προσωπικά τους συμπολίτες μας,  μικρούς και μεγάλους,  ότι δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο κομμάτι που αφορά την ασφαλή και χωρίς προβλήματα λειτουργία των σχολείων μας και σας καλώ όλους να ακολουθήσετε με τη σειρά σας, πιστά τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

“Με ατομική ευθύνη, ανθρωπιά και αισιοδοξία συνεχίζουμε “Όλοι Μαζί” τον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό.”

Share...

nea

Next Post

Μήνυμα του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου, για τη Γιορτή της Μητέρας

Κυ Μάι 9 , 2021
Μητέρα. Μια λέξη που περικλείει μέσα της την αγάπη όλου του κόσμου. Αγάπη ανιδιοτελής, χωρίς όρια και χωρίς διακρίσεις. Η μάνα, που είναι πάντοτε δίπλα στα παιδιά της, τα στηρίζει, τα καθοδηγεί, τα παρηγορεί, τα ενθαρρύνει. Η μάνα, που παραμερίζει την κούραση και τα προβλήματα, έχει πάντα την αγκαλιά της […]