Τηλεδιάσκεψη με θέμα “Προετοιμασία Επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων”

Τηλεδιάσκεψη με θέμα “Προετοιμασία Επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων” πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Λ. Αυγενάκη. Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης μέλη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου και πλήθος αρμοδίων επί του θέματος αυτοδιοικητικών από όλη τη Χώρα.

Η συζήτηση αφορούσε το πλαίσιο άρσης των μέτρων όσον αφορά το κομμάτι του Αθλητισμού, τα οποία θα αποκλιμακώνονται ΣΤΑΔΙΑΚΑ με ταυτόχρονη αξιολόγησή τους.

Τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΔΟΘ κ. Σταμάτης Καλαμιώτης ο οποίος έθεσε στον Υφυπουργό τα ζητήματα επιστροφής των ερασιτεχνικών σωματείων αλλά και των δημοτών στους οργανωμένους αθλητικούς χώρους. Επίσης, ζήτησε να υπάρξει μέριμνα όσον αφορά τους υποψηφίους στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών και ΤΕΦΑΑ οι οποίοι παράλληλα με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις πραγματοποιούν και αθλητικές δοκιμασίες.

Share...

nea

Next Post

«Γειτονιά σε τάξη» : Το νέο πρόγραμμα καθαριότητας του Δήμου Θηβαίων

Πε Απρ 30 , 2020
Βαρύτητα στην καθημερινότητα δίνει ο Δήμος Θηβαίων ενισχύοντας τις δράσεις πρασίνου, καθαριότητας και συντηρήσεων σε κάθε γειτονιά, για έναν Δήμο πιο καθαρό, πιο όμορφο, πιο φωτεινό. Το πρόγραμμα «Γειτονιά σε τάξη» ξεκίνησε από τη συνοικία άνω Τάχι της Θήβας όπου όλα μαζί τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν και έπλυναν οδούς […]

Σας ενδιαφέρουν