Ολοκληρώνεται η σύνδεση του χωριού Ζέλι – Αταλάντη – Λιβαδειά

Στον υπό κατασκευή δρόμο Ζέλι – Αταλάντη βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (22/4) ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Κυρμανίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θανάση Καρακάντζα, αλλά και τους Δημάρχους, Αμφίκλειας – Ελάτειας Σούλα Στιβακτή και Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης: «Η ολοκλήρωση της σύνδεσης του χωριού Ζέλι με την ΕΟ Αταλάντης – Λιβαδειάς που ξεκινάμε είναι ένα διαδημοτικό έργο με αναπτυξιακή αξία πολλαπλάσια του προϋπολογισμού του. Και βέβαια από κοντά τα βλέπεις πάντα καλύτερα!»  

Η ολοκλήρωση της σύνδεσης του χωριού Ζέλι με την ΕΟ Αταλάντης – Λιβαδειάς που ξεκινάμε είναι ένα διαδημοτικό έργο με αναπτυξιακή αξία πολλαπλάσια του προϋπολογισμού του. Και βέβαια από κοντά τα βλέπεις πάντα καλύτερα!

Share...

nea

Next Post

Ο κορονοϊός θα αυξήσει τη μικροβιακή αντοχή στα αντιβιοτικά

Πε Απρ 23 , 2020
Η έλλειψη αποτελεσματικών αντιβιοτικών και η εμφάνιση βακτηρίων που είναι ανθεκτικά στα φάρμακα έχουν οδηγήσει στην κρίση της μικροβιακής αντοχής στα αντιβιοτικά. Αναδυόμενα στοιχεία δείχνουν ότι μεγάλος αριθμός ασθενών με COVID-19 διαγιγνώσκεται με δευτερογενείς λοιμώξεις, ενώ βρίσκονται στο νοσοκομείο. Η πηγή και η συγκεκριμένη φύση αυτών των λοιμώξεων δεν έχουν […]

Σας ενδιαφέρουν