Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να ξεκινήσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις εντός του Ιουνίου τόνισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να ξεκινήσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις εντός του Ιουνίου, τόνισε το πρωί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Η Υπουργός τόνισε: «Τα στοιχεία είναι αισιόδοξα. Οι ειδικοί αναλύουν τα δεδομένα για να δούμε κατά πόσο έχουν αποδώσει τα σκληρά μέτρα. Θα περιμένουμε την ανάλυση των δεδομένων και θα ακούσουμε τους ειδικούς. Αυτοί θα μας κατευθυνθούν και για το άνοιγμα των σχολείων».

Οσον αφορά γενικά τα σχολεία είπε «Η καθημερινότητά μας θα είναι διαφορετική, αυτό θα ισχύσει και για τα σχολεία», θέτοντας ως προτεραιότητα της πανελλαδικές εξετάσεις «Επιδίωξή μας είναι να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου».

Ερωτηθείσα για τις προαγωγικές εξετάσεις η κ. Κεραμέως απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως «Το προσεχές διάστημα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων. Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η δημόσια υγεία και στα σχολεία» υποστήριξε.

Share...

nea

Next Post

ΕΛΑΣ: 106 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας, 279 για άσκοπες μετακινήσεις

Δε Απρ 20 , 2020
Στη βεβαίωση 106 παραβάσεων για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας προχώρησε η ΕΛΑΣ, χθες, Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, οι συγκεκριμένες παραβάσεις σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 54 στην Αττική, 19 […]

Σας ενδιαφέρουν