Χωρός δώρο Πάσχα και μισθό Μαρτίου οι εργαζόμενοι στη Λάρκο

Η  Κυβέρνηση συνεχίζει να αποκαλύπτεται. Ξεδιπλώνει σταδιακά το σχέδιό της για την πλήρη απαξίωση της ΛΑΡΚΟ. Αδιαφορεί πλήρως και καλύπτει απόλυτα  την  προκλητική πρακτική και την απόφαση της εκκαθάρισης, με αποτέλεσμα να μην καταβληθεί το Δώρο Πάσχα και να μην εξοφληθεί ο μισθός του Μαρτίου προς τους εργαζόμενους. Συνεχίζεται ο εμπαιγμός  και για τους εργαζόμενους που έχουν συνταξιοδοτηθεί και  δεν έχει  καταβληθεί η  αποζημίωσή  τους.                       

Έτσι αφήνει σήμερα Μ. Πέμπτη 1200 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, εν μέσω οικονομικής κρίσης και πανδημίας του κορωνοϊού, χωρίς τα απαιτούμενα των αγίων ημερών.

Όλα αυτά συμβαίνουν παρά τις καταγγελίες των εργαζομένων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η Κυβέρνηση, οφείλει έστω και τώρα, να δείξει την στοιχειώδη ευαισθησία και να φροντίσει ώστε να κάνουν Πάσχα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειές τους.

Share...

nea

Next Post

ΕΛΑΣ: Εντολή για σαρωτικούς ελέγχους εν όψει Πάσχα - Αυξημένη επιτήρηση στις εκκλησίες

Πα Απρ 17 , 2020
Εντολές σε όλες τις υπηρεσίες να εφαρμόζουν κατά γράμμα όλα τα μέτρα και να επιβάλουν χωρίς διακρίσεις τις προβλεπόμενες κυρώσεις στους παραβάτες των περιοριστικών μέτρων, που αυξήθηκαν με βάση τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, για το διάστημα από τις 21.00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας […]