Δήμος Θηβαίων: Διανομή ειδών υγιεινής σε σχολεία και γηροκομεία

Αξιοποιώντας τη χορηγία της εταιρείας Παπουτσάνης ΑΒΕΕ και εν όψει της απόφασης του υπουργείου Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολικών τάξεων του Λυκείου από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, το αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θηβαίων μοίρασε είδη υγιεινής(κρεμοσάπουνα) στα Λύκεια του Δήμου Θηβαίων. Η διαδικασία θα συνεχισθεί με τη διανομή ειδών υγιεινής και στις υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες(γυμνάσια, δημοτικά και νηπιαγωγεία).

Παράλληλα, ο Δήμος συνεχίζει να μεριμνά για τα άτομα τρίτης ηλικίας, φροντίζοντας για την προμήθεια υλικού ατομικής υγιεινής σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και συγκεκριμένα στο Γηροκομείο ΟΧΕΚ, στην Ενοριακή Στέγη Γερόντων «Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας», καθώς και στο Ίδρυμα «Διακονία Αγάπης».

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Παπουτσάνης ΑΒΕΕ για την ευγενική χορηγία των προϊόντων και την έμπρακτη στήριξη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας.

Share...

nea

Next Post

Έγκαιρη έναρξη του φετινού προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών

Πα Απρ 9 , 2021
Με γνώμονα την πρόληψη των νοσημάτων που μεταδίδονται μέσω κουνουπιών, αλλά και τον περιορισμό της όχλησης, έχει ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου το φετινό πρόγραμμα κουνουποκτονίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος, που υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, πραγματοποιούνται κύκλοι επαναλαμβανόμενων εφαρμογών προνυμφοκτονιών σε περιοχές του Δήμου Θηβαίων, με […]

Σας ενδιαφέρουν