Παρεμβάσεις του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Μέρας για τους εργαζόμενους στα SuperMarket, πραγματοποίησε παρεμβάσεις μέσα και έξω από καταστήματα της πόλης.

Η υποδοχή των συναδέλφων στην εξόρμηση, με το ενημερωτικό φυλλάδιο του Σωματείου , που αναφερόταν στην απαίτηση , για άμεσα μέτρα προστασίας και υγείας, ήταν πολύ θετική. Οι εργαζόμενοι στα s/mπερίμεναν αυτήν την έμπρακτη συμπαράσταση.   Σήμερα η δική τους φωνή ενώθηκε, με την φωνή όλων των εργαζόμενων, από όλους τους κλάδους, από τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τις καθαρίστριες στα νοσοκομεία, από τους δεκάδες  εργάτες  που δουλεύουν στοιβαγμένοι, στα εργοστάσια, από τους χιλιάδες απολυμένους συναδέλφους, από τους εκατοντάδες εμποροϋπαλλήλους που καλούνται να ζήσουν με 800€ δύο μήνες. Στην σημερινή κινητοποίηση, επιδόθηκε ψήφισμα αλληλεγγύης και αναγνώρισης του αγώνα των εργαζομένων στα s/m, από τον Σύλλογο του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Επίσης στην δράση του Σωματείου μας, συμμετείχε η Λιάνα Καραβασίλη, Περιφερειακή Σύμβουλος Βοιωτίας της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Μετά το τέλος των κινητοποιήσεων, ακολούθησε μηχανοκίνητη ηχητική παρέμβαση, στους κεντρικούς δρόμους και σε συνοικίες της Λιβαδειάς.  

ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Share...

nea

Next Post

Ευχές για το Πάσχα

Πε Απρ 16 , 2020
Email Share...