Αναφορά στη Βουλή για τις αδιάθετες εργατικές κατοικίες στη Θήβα

Αναφορά στη Βουλή με θέμα την επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας προς το Διοικητή του ΟΑΕΔ σχετικά με τις μακροχρόνιες εκκρεμότητες που συνοδεύουν τις εργατικές κατοικίες σε δύο οικισμούς της Θήβας και κρατούν σε ομηρία τους δικαιούχους τους, κατέθεσε σήμερα η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου.

Τονίζει ότι είναι επείγουσα ανάγκη να τακτοποιηθούν άμεσα οι εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Αναφερόμενη στην επιστολή του Ε.Κ  επισημαίνει ότι εννέα κατοικίες που έχουν κληρωθεί από το 2017 δεν έχουν ακόμη παραδοθεί στους εργαζόμενους-δικαιούχους που ζουν στο ενοίκιο.

Επίσης αναφέρεται και στα ιδιοκτησιακά προβλήματα που “έχουν εγκλωβίσει πολλούς δικαιούχους εδώ και δύο δεκαετίες, που έχουν μεν προσωρινές παραχωρήσεις, χωρίς όμως τον οριστικό τίτλο κυριότητας”.

Share...

nea

Next Post

Κορονοϊός: 4.309 νέα κρούσματα (65 στη Βοιωτία), 751 διασωληνωμένοι, 79 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Τρ Απρ 6 , 2021
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της covid-19 που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.309, εκ των οποίων 30 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 281.570 (ημερήσια μεταβολή +1,6%), εκ των οποίων 51,4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων […]

Σας ενδιαφέρουν