Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας

Μετά από την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, στην τελευταία της συνεδρίαση, παρατάθηκε η αναστολή λειτουργίας των γραφείων της Ε.Π.Σ.Β. μέχρι και την Δευτέρα 27 Απριλίου, όπως, άλλωστε, είχε αποφασίσει και ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Αναστέλλεται η Λειτουργία των γραφείων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας μέχρι 27 Απριλίου σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης προς περιορισμό διασποράς του κορονοϊου COVID-19.

Σας ενημερώνουμε ότι για τα πρωταθλήματα θα περιμένουμε την κεντρική απόφαση της Ε.Π.Ο. και της Κυβέρνησης προκειμένου να δούμε συλλογικά και με συζητήσεις που θα γίνουν με τις ομάδες για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Τηλ. επικοινωνίας :

Μακρής Γιώργος 6906091636

Στεφανογλου Κατερίνα 6936828899

Ενημέρωση για την Οικονομική Βοήθεια των 800 ευρώ

Σας ενημερώνουμε πως με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τα αθλητικά σωματεία εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει με κρατική εντολή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν ΚΑΔ που εντάσσεται στις σχετικές λίστες του Υπουργείου.

Τα σωματεία που επιθυμούν να διαπιστώσουν εάν ο ΚΑΔ που διαθέτουν συμπεριλαμβάνεται στις σχετικές λίστες και να υποβληθεί η αίτηση προκειμένου να λάβουν την οικονομική ενίσχυση των 800€, να επικοινωνήσουν με τον λογιστή τους για τις απαραίτητες ενέργειες.

Για τυχόν βοήθεια θα είμαστε στη διάθεση των ομάδων.

Share...

nea

Next Post

Απευθείας μετάδοση Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας & του Πάσχα μέσω της ιστοσελίδας της Π.Σ.Ε.

Πα Απρ 10 , 2020
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις Θηβών και Λεβαδείας, Καρπενησίου, Καρυστίας και Σκύρου, Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων, Φθιώτιδος και Φωκίδος, και στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την τέλεση των Θείων Λειτουργιών κεκλεισμένων των θυρών, παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης των ακολουθιών της […]